Flex

oplossingen

maximale flexibiliteitminimale risico’s

maximale flexibiliteitminimale risico’s

Bied jij seizoenswerk aan of heb je tijdelijk personeel nodig? Dan wordt je vast blij van onze flexibele contracten. Je zit nergens aan vast en hebt geen administratief gedoe. Je betaalt pas als er wordt gewerkt!

Lees meer

Maximaal flexibel

Met 0-urencontracten en oproepcontracten bepaal je zelf wanneer en hoeveel uren iemand werkt. Dat is kostenefficiënt, want je betaalt de gewerkte uren die achteraf in ons portaal worden ingevoerd.

Zorgeloos inhuren

Wij doen de administratie, van de verloning tot de afdracht van alle premies. Daarnaast regelen we de arbeidsovereenkomst, urenregistratie en verzuimbegeleiding.

Tijdelijke ondersteuning

Flexmedewerkers huur je voor maximaal 6 maanden in. Bevalt de samenwerking? Wij kunnen jou helpen om een structurele samenwerking aan te gaan. Dit kan via Payroll of door de medewerkers zelf in dienst te nemen en de salarisadministratie bij ons uit te besteden.

Flexibiliteit wanneer jij het nodig hebt

  • In het hoogseizoen;
  • Invalkracht bij ziekte, verlof of personeelsverloop;
  • Een flexibele schil om op terug te vallen;
  • Als opstap naar een vaste(re) baan.

Voorwaarden voor jouw flexmedewerker

Het contract duurt maximaal 6 maanden, maar wie weet waar het toe leidt! Klikt het goed en is er genoeg werk? Dan kan de flexmedewerker alsnog met vaste uren in dienst komen, rechtstreeks of via payroll. Uiteraard kunnen wij de salarisadministratie gewoon blijven doen. Dit zijn de feiten:

  • Handig urenregistratiesysteem;
  • Verloning op basis van gemaakte uren;
  • Dezelfde arbeidsvoorwaarden als de rest van collega’s;
  • Alles in lijn met de rest van de branche.
Neem contact met ons op

Ga voor totale zekerheid

Heb jij naast flexwerk nog andere personeelswensen of – vragen? Wij zijn niet voor een gat te vangen! Wat ons onderscheidt, is dat wij alle personele oplossingen aanbieden en daarin flexibel zijn. Dus als jouw markt of ambitie verandert, bewegen en denken wij met jou mee. Zo behoud jij de juiste balans tussen kosten, flexibiliteit en risico’s. 

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl