Dit

Comfort

Geen gouden bergen, maar resultaat

Leestijd

Salarisadministratie is een vak apart. Je kunt er iemand voor inhuren, maar dan ben je afhankelijk van de kennis van een individu. Daarom zocht Jolanda Spruijt een externe partij voor haar administratiekantoor OAMKB Groningen. De zoektocht was pas écht voorbij toen ze in contact kwam met Comfort. “Eindelijk een partij die zijn beloftes waarmaakt”.

Communicatie en kwaliteit

De dienstverlening staat als een huis, vertelt Jolanda, die dat niet vanzelfsprekend vindt. “Je wil niet weten wat er allemaal mis kan gaan. Van een verkeerd vinkje in de administratie tot 200 onverwachte verlofuren. Het is geen doen om alles zelf te controleren…”. Gelukkig is dat met Comfort niet nodig. “Ze leveren goed werk en nemen de volledige verantwoordelijkheid”.

Salarisadministratie

Uiteindelijk doet Jolanda het niet alleen voor zichzelf, maar voor haar klanten. Ook zij zijn te spreken over Comfort, met name de communicatie. “Ze zijn snel, duidelijk en komen hun afspraken na. Daarnaast is het gewoon een heel leuk team”.

Elke dag blij met Comfort

Inmiddels werkt Jolanda al vier jaar met Comfort samen. Ze heeft nog geen dag spijt, integendeel. “Het is zo fijn dat ik op Comfort kan vertrouwen. Dat ze mij persoonlijk kennen, meedenken over de keuzes die ik maak… ik voel me haast onderdeel van het team”.

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl