Wie

Comfort

Alles over Comfort

Wij helpen jou met alle facetten van personeelsinzet, van praktische oplossingen tot strategisch advies. Dat doen we samen met ons team en onze partners. Welke personeelsoplossing jij ook kiest, een ding is zeker: alles klopt.

Het team

Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Wij bieden maatwerk.

Johanna Fuladio

Johanna heeft al de nodige ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR. Ze denkt graag een aantal stappen vooruit en houdt ervan om techniek in te zetten om alles nog sneller en makkelijker te maken. Ze beantwoordt graag niet alleen jouw vraag, maar ook de vraag achter jouw vraag.

Carlyn Leeferink

Met veel enthousiasme werkt Carlyn bij de salarisadministratie, helpt ze met hr-vraagstukken en alles wat daarbij komt kijken. Ze is vrolijk, nuchter, enthousiast, toegankelijk en helpt de klanten elke dag met veel plezier.

Simone Loman

Simone is nog helemaal nieuw in het vak maar ze is zeer enthousiast om te leren. Vraagstukken over zowel backoffice als payroll zoekt ze uit als ze deze niet weet en zo groeit ze elke dag verder.

Paula Bürmann

“Je hoeft niet alles te weten; als je maar weet waar je het kunt vinden.” Met ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche kun je bij Paula terecht met al jouw vragen. Door haar nieuwsgierigheid zal ze altijd het juiste antwoord voor jou vinden. Ze werkt gestructureerd en zorgt dat jouw administratie tot in de puntjes geregeld is. Ze vindt het belangrijk om te allen tijde op de hoogte te zijn van de actuele en steeds veranderende wet- en regelgeving. Ze deelt haar kennis graag met haar opdrachtgevers en dit doet ze altijd met enthousiasme en een glimlach!

Hillegonda de Vries

Hillegonda heeft ruime ervaring in de salarisadministratie en HR. Ze werkt accuraat, nauwkeurig en bovenal met veel enthousiasme. Ze komt altijd haar afspraken na en gaat door tot de klant tevreden is.

Jeanet Strijk

Jeanet heeft ruime ervaring in salarisadministratie en HR en wordt blij van arbeidsrechtelijke en/of complexe salaris technische zaken.
Daarnaast is ze enthousiast, altijd vrolijk, proactief en klantgericht.

Rianne Pauw

Rianne is sinds mei 2008 werkzaam als salarisadministrateur en heeft veel ervaring in de salarisadministratie en HR.
Ze helpt je graag verder met al je salaris of HR-vragen en komt altijd haar afspraken na.

Mariska Hardebol

Als je belt met onze salarisadministratie is de kans groot dat je Mariska als eerst aan de telefoon krijgt. Ze is dan wel nieuw in het vak, maar het ontbreekt haar niet aan leergierigheid en enthousiasme om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Sam Aveskamp

Sam zorgt er graag voor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld is met betrekking tot payroll en backofficewerkzaamheden. Hij gaat zorgvuldig en gedisciplineerd te werk om zo jouw wensen te realiseren.

Reina Keun

Reina is ons schaap-met-de-vijf-poten, ze weet (bijna) alles van salarisadministratie en HR. Ze is het levende bewijs van klanthousiasme: aldoor vrolijk en in voor een geintje!

Dennis Udding

Dennis heeft ruime ervaring met personeelsadvies: van loonverwerkingen tot subsidieaanvragen. Hij zet zijn kennis op praktische, doelgerichte en flexibele wijze in.

Patriek Boer

Patriek regelt alle interne, operationele zaken. Hij is proactief en stopt niet tot hij de beste oplossing heeft. Ook is hij de aangewezen persoon voor Nmbrs en salaristechnische vragen.

Erik Scholten

Met Erik, de eigenaar, is het allemaal begonnen. Waarschijnlijk zal je hem als eerste ontmoeten: hij komt persoonlijk langs om kennis te maken. Geen vraag is hem te complex!

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl