Wie

Comfort

Alles over Comfort

Wij helpen jou met alle facetten van personeelsinzet, van praktische oplossingen tot strategisch advies. Dat doen we samen met ons team en onze partners. Welke personeelsoplossing jij ook kiest, een ding is zeker: alles klopt.

Het team

Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Wij bieden maatwerk.

Reina Keun

Reina is ons schaap-met-de-vijf-poten, ze weet (bijna) alles van salarisadministratie en HR. Ze is het levende bewijs van klanthousiasme: aldoor vrolijk en in voor een geintje!

Hillegonda de Vries

Welke HR- of salarisvraag je ook hebt: Hillegonda heeft het antwoord. Ze denkt graag in mogelijkheden, is accuraat en komt afspraken na. En dat alles met een lach.

Dennis Udding

Dennis heeft ruime ervaring met personeelsadvies: van loonverwerkingen tot subsidieaanvragen. Hij zet zijn kennis op praktische, doelgerichte en flexibele wijze in.

Patriek Boer

Patriek regelt alle interne, operationele zaken. Hij is proactief en stopt niet tot hij de beste oplossing heeft. Ook is hij de aangewezen persoon voor Nmbrs en salaristechnische vragen.

Lieuwe Akkerman

Mede-eigenaar Lieuwe adviseert ondernemers over veranderende marktomstandigheden. Hij ziet de persoon achter de organisatie en zoekt altijd naar ontwikkelingsmogelijkheden.

Erik Scholten

Met Erik, de eigenaar, is het allemaal begonnen. Waarschijnlijk zal je hem als eerste ontmoeten: hij komt persoonlijk langs om kennis te maken. Geen vraag is hem te complex!

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl