Wie

Comfort

Alles over Comfort

Wij helpen jou met alle facetten van personeelsinzet, van praktische oplossingen tot strategisch advies. Dat doen we samen met ons team en onze partners. Welke personeelsoplossing jij ook kiest, een ding is zeker: alles klopt.

Het team

Toegankelijk, nuchter, professioneel en gezellig. Dat zijn de woorden die passen bij onze werkwijze en de sfeer op ons kantoor. Wij bieden maatwerk.

Jeanet Strijk

Jeanet heeft ruime ervaring in salarisadministratie en HR en wordt blij van arbeidsrechtelijke en/of complexe salaris technische zaken.
Daarnaast is ze enthousiast, altijd vrolijk, proactief en klantgericht.

Rianne Pauw

Rianne is sinds mei 2008 werkzaam als salarisadministrateur en heeft veel ervaring in de salarisadministratie en HR.
Ze helpt je graag verder met al je salaris of HR-vragen en komt altijd haar afspraken na.

Carola Kooistra

Carola regelt met veel plezier de salarisadministratie. Met haar open en enthousiaste houding helpt ze je graag verder met al je HR- of salarisvragen.

Mariska Hardebol

Als je belt met onze salarisadministratie is de kans groot dat je Mariska als eerst aan de telefoon krijgt. Ze is dan wel nieuw in het vak, maar het ontbreekt haar niet aan leergierigheid en enthousiasme om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Sam Aveskamp

Sam zorgt er graag voor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld is met betrekking tot payroll en backofficewerkzaamheden. Hij gaat zorgvuldig en gedisciplineerd te werk om zo jouw wensen te realiseren.

Reina Keun

Reina is ons schaap-met-de-vijf-poten, ze weet (bijna) alles van salarisadministratie en HR. Ze is het levende bewijs van klanthousiasme: aldoor vrolijk en in voor een geintje!

Hillegonda de Vries

Welke HR- of salarisvraag je ook hebt: Hillegonda heeft het antwoord. Ze denkt graag in mogelijkheden, is accuraat en komt afspraken na. En dat alles met een lach.

Dennis Udding

Dennis heeft ruime ervaring met personeelsadvies: van loonverwerkingen tot subsidieaanvragen. Hij zet zijn kennis op praktische, doelgerichte en flexibele wijze in.

Patriek Boer

Patriek regelt alle interne, operationele zaken. Hij is proactief en stopt niet tot hij de beste oplossing heeft. Ook is hij de aangewezen persoon voor Nmbrs en salaristechnische vragen.

Erik Scholten

Met Erik, de eigenaar, is het allemaal begonnen. Waarschijnlijk zal je hem als eerste ontmoeten: hij komt persoonlijk langs om kennis te maken. Geen vraag is hem te complex!

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl