Backoffice

oplossingen

Backofficefoutloos en efficiënt

Backofficefoutloos en efficiënt

Als intermediair of uitzendbureau wil jij je richten op de juiste match, niet op alle administratie eromheen. Gelukkig bieden wij een oplossing! Wij verzorgen jouw backoffice, van de personeelsadministratie tot facturatie. Zo kun jij alle tijd en energie in jouw onderneming steken.

Lees meer

Volledige ondersteuning

Nooit meer stress over urenregistraties, facturaties en salarisadministratie. Maak je niet langer druk over SNA-audits, wij helpen jou daarbij.

Specialistische kennis

We weten precies wat jou bezighoudt, wij zijn gespecialiseerd in de uitzend- en detacheringsbranche. Daarnaast weten we alles over cao’s, relevante wetgeving en inlenersbeloningen.

Alles op orde

Vanaf nu is jouw backoffice piekfijn op orde! Wij zorgen voor een feilloze uitvoering en zijn goed bereikbaar voor vragen.

Financiële zekerheid

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Je betaalt pas bij daadwerkelijke omzet, op basis van een percentage over jouw loonkosten. Wel zo overzichtelijk!

Vraag om info

Backoffice in de praktijk

Je wil niet weten hoeveel bedrijven hun backoffice uitbesteden, van startende uitzendbureaus tot middelgrote detacheerders. Alle tijd die zij besparen, kunnen ze in het wervings- en selectieproces steken. Wil jij dat ook? Dit kan je verwachten:

  • Alle personeels- en salarisadministratie is op orde;
  • Wij zijn goed bereikbaar, zowel voor jou als voor je kandidaten.

Jouw uitzendkrachten in goede handen

Heb jij iemand geworven? Wij zorgen dat jouw nieuwe aanwinst correct in het systeem komt. Hij of zij logt eenvoudig in om zijn uren te registreren en alle documenten in te zien. Zijn alle uren akkoord? Wij verzorgen de verloning met bijbehorende administratie.

Advies op maat

Ga voor totale zekerheid

Heb jij naast de backoffice nog andere personeelswensen- of vragen? Wij zijn niet voor één gat te vangen! Wat ons onderscheidt, is dat wij alle personele oplossingen aanbieden en daarin flexibel zijn. Dus als jouw markt of ambitie verandert, bewegen en denken wij met jou mee. Zo behoud jij de juiste balans tussen kosten, flexibiliteit en risico’s.

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl