Payroll

oplossingen

Payrollalles uit handen

Payrollalles uit handen

Wil jij het werkgeverschap uitbesteden? Met payroll nemen wij jouw verplichtingen als werkgever van je over. Hierdoor loop je minder risico, hoef je geen personeelsadministratie bij te houden én profiteer je van onze actuele kennis. En dat allemaal tegen een transparante prijs!

Lees meer

Zorgeloos werkgeven

Verandert de cao, is er nieuwe wetgeving of is een medewerker (langdurig) ziek? Dat zijn vanaf nu onze zorgen, niet die van jou.

Geen papierwerk

Je wordt in een klap verlost van administratieve rompslomp. Laat de arbeidscontracten, salarisadministratie en loonbetalingen maar aan ons over!

Blije medewerkers

Bij ons zijn jouw medewerkers in goede handen. We bieden volledig de arbeidsvoorwaarden die bij jouw opdrachtgever van toepassing zijn, zorgen voor correcte en tijdige betaling van het salaris en een passende verzuimbegeleiding.

Vraag om info

Payrolling in de praktijk

Laat de administratie lekker links liggen en richt je op jouw bedrijf. Doe dingen waar je energie van krijgt en laat je bedrijf groeien. Samen met jouw (payroll)medewerkers, die je zelf werft, selecteert en aanstuurt. Wij zorgen er wel voor dat alles goed in het systeem komt! Mocht iemand uitvallen of ziek worden, dan nemen wij de verantwoordelijkheid en regie. 

  • Je kunt een payroller altijd zelf in dienst te nemen en ons dan de salarisadministratie laten doen;
  • Een medewerker mag maximaal 3 tijdelijke contracten gedurende de eerste 3 jaar;
  • Onbepaalde tijd contracten ook mogelijk;
  • Contracten hebben vaste uren. Liever flexibele uren? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Alles goed geregeld voor jouw payrollmedewerker

Jouw payrollmedewerker werkt exclusief voor jou. In ons portaal ziet hij zijn contract, salarisstroken en andere documenten. Bij vragen of ziekte staan we meteen voor ‘m klaar. 

Tot slot nog even de formaliteiten:

  • Dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers op de eigen loonlijst;
  • Maandelijkse verloning en facturatie;
  • Ziekmelden bij ons als bij de opdrachtgever.
Neem contact met ons op

Ga voor totale zekerheid

Heb jij naast payroll nog andere personele personeelswensen of -vragen? Wij zijn niet voor een gat te vangen! Wat ons onderscheidt, is dat wij alle personele oplossingen aanbieden en daarin flexibel zijn. Dus als jouw markt of ambitie verandert, bewegen en denken wij met jou mee. Zo behoud jij de juiste balans tussen kosten, flexibiliteit en risico’s.

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl