Salarisadministratie

oplossingen

Salarisadministratiekennis en software

Salarisadministratiekennis en software

Wil jij de salarisadministratie uitbesteden of gebruik maken van onze uitgebreide software? Bij Comfort hebben we de juiste kennis, software én capaciteit. Terwijl jij je focust op je bedrijf, zorgen wij dat jouw personeelsadministratie klopt. En je mag ons altijd bellen of appen voor extra uitleg of HRM-advies. Dit doen wij voor werkgevers zelf maar ook voor klanten van administratiekantoren.

Lees meer

Actuele kennis

Vertrouw op onze vergaande kennis en jarenlange ervaring. Je bent niet langer afhankelijk van een salarisadministrateur, wij zijn altijd up-to-date en beschikbaar.

Optimale software

Investeer niet in dure software, maar gebruik ons systeem. Ons systeem NMBRS sluit aan op je boekhoudprogramma en je kunt er allerlei personeelsdocumenten in opslaan.

Altijd antwoord

Stel zoveel vragen als je wilt, vijf dagen per week. Onze kennis is uitgebreider dan salarisadministratie alleen, we helpen jou met uiteenlopende HRM-zaken.

Kostenefficiënt

Bespaar tijd en kosten door je salarisadministratie uit te besteden. Je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand.

Salarisadministratie in de praktijk

Jij houdt niet van fouten en financiële verrassingen, wij ook niet. Daarom zorgen we dat alles klopt, van het opstellen van loonstroken tot het indienen van aangiftes. Wij helpen jou met passende verzuimbegeleiding. En zo kunnen we nog veel meer voor je doen:

  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten, personeelshandboeken en verzuimprotocollen;
  • Meedenken met verzuimverzekeringen en arbo diensten;
  • Adviseren over ontslag;
  • Loonkostensubsidie signaleren en aanvragen.

Inzicht en overzicht voor je medewerkers

Als het goed is, merken jouw medewerkers niet dat jij de salarisadministratie uitbesteedt. In ons portaal kunnen ze al hun documenten inzien. Van openstaande vakantie-uren tot loonstrookjes en jaaropgaven. Je kunt hier zelfs arbeidsovereenkomsten of gespreksverslagen opslaan.

  • Altijd overzicht in het salaris;
  • Rechtstreeks vragen stellen aan Comfort;
  • Loonstroken op tijd verwerkt.
Neem contact met ons op

Ga voor totale zekerheid

Heb jij naast salarisadministratie nog andere personeelswensen of -vragen? Wij zijn niet voor één gat te vangen! Wat ons onderscheidt, is dat wij alle personele oplossingen aanbieden en daarin flexibel zijn. Dus als jouw markt of ambitie verandert, bewegen en denken wij met jou mee. Zo behoud jij de juiste balans tussen kosten, flexibiliteit en risico’s. 

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl