Dit

Comfort

Zo doen we beiden waar we goed in zijn

Leestijd

BlueSkills is een innovatieve arbeidsbemiddelaar in de technische branche. Het creëren van waarde d.m.v. training en scholing zorgt zekerheid op het gebied van inzetbaarheid” vertelt medeoprichter Dennis “Dat kost natuurlijk wel tijd en energie”. Daarom besteed ik de backoffice liever uit aan een betrouwbare partij”.

Ieder z’n eigen expertise

Zo gezegd, zo gedaan. Dennis richt zich op recruitment en sales en Comfort verzorgt de salaris- en personeelsadministratie. Dat bevalt prima: “Voor Comfort is dit de dagelijkse praktijk, dus alle kennis is up-to-date. Zo doen we beiden waar we goed in zijn”. Daarnaast waardeert Dennis de proactieve houding van Erik en collega’s. “Ik kreeg bijvoorbeeld hulp met de algemene voorwaarden en het selecteren van een verzuimverzekering”.

Backoffice

Menselijke benadering

Vanuit zijn bureau begeleidt Dennis met zijn team kandidaten naar een vaste baan met structureel werk. Zo’n proces vraagt om een menselijke benadering en persoonlijke aanpak. Diezelfde instelling herkent Dennis ook bij Comfort: “Ik bel meestal met mijn vaste contactpersoon, hij heeft overal een antwoord op. Ik hoef niet voor elk onderwerp iemand anders te bellen. Of erger nog, een ticket in te schieten”. Dat scheelt dikwijls in de doorlooptijd. “Als ik haast heb, word ik snel geholpen. Dat krijg je bij grotere backofficekantoren niet altijd voor elkaar”. Comfort zorgt voor professionaliteit zonder daar een volledig team voor op te tuigen. Werken met operators en monteurs vraagt om een flexibiliteit. Daarom is Comfort ingevlochten binnen ons proces.

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl