Dit

Comfort

Nu kan ik me op de jongens focussen

Het liefst neem je iemand in dienst, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms is het lastig om te voorspellen hoeveel werk je te bieden hebt. Ook is het afwachten of de praktijk overeenkomt met de beloftes uit het sollicitatiegesprek. Daarom besloot Jan van Schip, eigenaar van Easy Living Green, een tijdelijke medewerker in te huren. “Zo kunnen we rustig aan elkaar wennen en zit ik nergens aan vast.”

De uitzendkracht was zo gevonden

Zodra Jan versterking zocht, wees iemand hem op Comfort Jobs. Hij besloot gelijk een aanvraag te doen. “Ik hou wel van korte lijntjes en persoonlijk contact. Dat is veel beter dan dat massale gedoe”. Jan gaf zijn wensen aan en inmiddels is zijn uitzendkracht al 4 maanden voor hem aan het werk.

uitzenden

Sindsdien heeft Jan weinig contact met het Comfort Jobs, des te meer met zijn uitzendkracht. “Ik wil hem graag veel bijbrengen. Zodat hij straks overal iets vanaf weet en kans maakt op een goede, vaste baan.” Als de samenwerking bevalt, kan Jan zijn contract na verloop van tijd gratis overnemen. “Zo ben ik ook aan mijn eerste, vaste medewerker gekomen”.

Weten welk vlees je in de kuip hebt

Voor Jan, die samen met zijn team kleine huizen bouwt, is de klik belangrijker dan de vaardigheden. “Ik vind het niet erg als iemand weinig ervaring heeft. Plezier hebben en willen werken, daar gaat het om.” Zodoende ziet Jan het uitzenden vooral als een opstartperiode. “Je trekt de hele dag samen op, dan moet het vertrouwen en de leergierigheid er wel zijn! In de uitzendfase kom je er vanzelf achter wat je aan elkaar hebt.”

Tot slot vindt Jan het fijn dat hij weinig administratie heeft: “Elke vrijdag vul ik samen met mijn uitzendkracht de uren in. Verder hoef ik niets bij te houden, dat is ideaal! Zo kan ik me volledig op mijn team focussen.”

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl