Dit

Comfort

Nu heb ik de tijd om er te zijn voor onze gasten

Als eigenaar van een gezellige en gastvrije camping in Drenthe is er altijd wat te doen. Door de samenwerking tussen camping De Blauwe Haan en Comfort heeft Janneke de tijd om zich op de gasten te richten en zorgt Comfort voor het personeel.

Meteen een goede klik

Wij maken al een aantal jaar gebruik van payrollbedrijven voor onze tijdelijke krachten die we in het hoogseizoen vaak extra nodig hebben. Wij zaten eerst bij een bedrijf in het zuiden van het land maar we wilden graag werken met een bedrijf uit de regio. Een collega adviseerde Comfort. Het eerste gesprek was meteen al erg fijn.

Comfort maakt gebruik van een prima systeem waar onze medewerkers zelf op inloggen en hun uren doorgeven. Het enige dat ik nog moet doen is accorderen. Comfort regelt de rest. Wij zijn een klein bedrijf en doen veel zelf maar een aantal zaken geven we graag uit handen. Het aanmelden van de medewerkers, het opstellen van de contracten en het tijdig en correct uitbetalen van het salaris wordt helemaal uit handen genomen, zo houd ik tijd over om als gastvouw met mijn gasten bezig te zijn in de drukke periodes.

flex

Persoonlijk contact

Het persoonlijk aspect vind ik ook erg fijn. Eigenlijk hebben we maar weinig contact, een goed teken want dat betekent dat alles goed loopt. Juist daarom vind ik het fijn dat Erik af en toe langskomt voor een kop koffie en om te vragen hoe het gaat. Ik heb de juiste beslissing genomen door met Comfort in zee te gaan!

Vragen? Neem contact op met Erik Scholten

Tel: 0592-820393

of mail: info@comfort.nl